Kaustisen Pohjan-Veikot piirin ykkönen seuraluokittelussa

Vahvaa seuratyötä tekevä Kaustisen Pohjan-Veikot jatkaa edellisten vuosien tapaan yleisurheilun parhaana Keskipohjalais-seurana. Olennaisena tekijänä seuran menestyksessä on vahva juniorityö ja toiminnan laajuus, lisenssin lunastaneita urheilijoita KP-V:ssä on 198. Lisenssiurheilijoiden määrästä kertyi yli kolmasosa Pohjan – Veikkojen seuraluokittelun kokonaispistepotista. Kun mukaan lisätään urheilukentillä saavutettu menestys, päädytään koko maan runsaan neljänsadan seuran joukossa sijalle 57, pistein 131,5.
Kisapisteistä suurimman osan keräsivät moukarinheittäjät. Jesse Lehdon kauteen mahtui Kalevan Kisojen pronssi sekä M22 sarjan EM-kisojen 7. sija ja SM-kulta. Jenni Penttilä saavutti myös Kalevan Kisoista pronssia ja paikan Ruotsi-otteluun, josta irtosi viides tila. Junioripuolella eniten pisteitä toi Julia Kivisen suomenmestaruus T14 sarjassa, sekä saman sarjan joukkuekulta yhdessä Vilma Paavolan kanssa.
Lisenssimäärissä ja nuorisotoimintakilpailussa Kaustisen Pohjan – Veikot oli niin ikään piirin ykkösseura. Nuorisotoimintakilpailun 304 pistettä riittivät valtakunnallisesti 53 sijaan.